Anketa: Najpoužívanejšie florbalky

17.06.2011 17:13

Pre všetkých milovníkov, vlastne aj haterov florbalu som si pripravil zaujímavú anketu. Týka sa popularity jednotlivých florbalových značiek, konkrétnych typov florbaliek, ale aj údaje o tom koľko majú jednotlivý hráči našej extraligy pripravených palíc, prípadne koľko ich za sezónu zničia. Do ankety sa zapojilo 63 hráčov. Ak sa ich dodatočne zapojí viac, článok aktualizujem.  

 

1. Prvá otázka pre hráčov bola za aký tým hrávajú. Išlo mi v podstate len o to aby som mal prehľad ktoré tými sa ako podielali na výsledkoch. Svedčí to však aj o tímovej komunikácií a schopnosti komunikovať s okolím. Mrzí ma že niektoré tými sa vôbec nezapojili, neviem či preto že si za ten dosť dlhý čas nepozreli e-maily alebo som sa nedokázal dopátrať k správnej adrese, prípadne anketu odignorovali...Každopádne ešte stále je možnosť sa zapojiť a ak by sa dodatočne zapojil dostatočný počet anketárov tak nebudem mať problém článok aktualizovať. Ako sa jednotlivé tými zapájali môžete vidieť v prvej prílohe. 

2. Druhá otázka bola zameraná na predajcov florbalových hokejok. Najpopulárnejšia je značka EXEL, za ňou následuje CANADIEN, za ňou SALMING s tesným náskokom na UNIHOC. Ďalšií skončili s veľkým odstupom. Konkrétne čísla môžete vidieť v prílohe č. 2.

3. Tretia otázka bola nepovinná. Pýtal som sa na konkrétne modely florbaliek. Spomeniem teda najpopulárnejšie modely TOP 4 značiek, keďže pri ostatných by to nemalo zmysel. 

1. EXEL - tu dominoval model CHILL. Celkovo ho používa 11 hráčov, po 1 hlase získali modely Edge a E

2. CANADIEN - mal sily rozdelené rovnomernejšie. 5 hlasov získala Super Curve, 3 hlasy Invander, 2 získal ICS a po 1 hlase modely Leaf a CNDN

3. SALMING - si pekne rozdelil po 1 hlase pre modely Platinum Playmaker, Sniper, Hammer 1, Hammer 2, Cypher, Varsit 4, Alpha a Omega

4. UNIHOC - po 2 hlasi mali modely Player, Bow a Player Bow. Zvyšné po 1 hlase: Player Curve, Volcano Bow a Twin Curve

 

4. Štvrtá otázka sa týkala počtu hokejok ktoré majú hráči k dispozícií. Predsa len sa môže stať že sa zlomí palica, prípadne čepeľ a niekto sa na to radšej pripraví. Najviac florbalistov má k dispozícií jednu s ktorou hrá a jednu náhradnú, no nájdu sa aj taký ktorý ich majú viac ako 5. Presnejšie to uvidíte v prílohe č. 3 ktorú pripojím po 5. otázke keďže je spoločná. 

 

5. Piata otázka súvisela s predchádzajúcou. Pýtal som sa koľko florbaliek hráčom vystačí na jednu sezónu. Väčšina si vystačí s jednou ale sú prípady ktorým sú aj dve málo. Veď posúďte sami.

6. Šiesta otázka bola posledná a taktiež nepovinná. Bola zameraná na tvrdosť palice (žrde). Dominovali tu stredne tvrdý a tvrdý shaft. Prikladám aj 4. prílohu.

Diskusná téma: Anketa: Najpoužívanejšie florbalky

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok